top of page

Маленьке "Совенятко"

10 січня 2018 року на базі Добропільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№ 3-ДНЗ» було проведено шаховий та шашковий конкурс серед дітей дошкільного віку «Совенятко» .

Гра в шашки – одна з форм розвитку математичних здібностей дітей старшого дошкільного віку. Навчитися грати нескладно, проте грати майстерно – це досить непросте завдання.

Із великим задоволенням в змаганнях приймали участь вихованці старшої групи “Смішарики”.

Із серйозним, відповідальним підходом змагалися маленькі шашкісти: Фурсова Оксана, Півень Артем, Піщанський Данило, Козлов Дмитро, Хайрулін Роман та Скалига Назар. Маленьких ерудитів оцінювало компетентне журі: вихователь дошкільного підрозділу-Оленіч Наталя Іванівна та помічник вихователя-Федчук Оксана Федорівна.

Сюрпризом для учасників змагань стала Королева Шашок, з якою вони вирушили в шашкові володіння, щоб між собою позмагатися. А дві помічниці біла та чорна шашки допомогли гравцям пригадати правила гри.

До фіналу увійшли троє малят. Перемогу здобули: Скалига Назар (І місце), Півень Артем (ІІ місце) і Піщанський Данило (ІІІ місце). Діти вели достойну гру. Шашковий турнір було проведено на високому рівні. Всі учасники отримали призи та солодощі, а переможці ще й грамоти та вітання від Королеви Шашок. Дорослі і діти отримали позитивні емоції від заходу.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page