top of page

Конкурс інсценованої пісні «Моя співуча Батьківщина»

Є край, де найкращі на світі пісні

І цвітом чарує калина,

Де сонечко вперше всміхнулось

Де дім мій – моя Україна!

Пісня… Хто не був зачарований нею? Це безмежне поле засіяне зерном історії і заквітчане людськими надіями, це любов до Батьківщини.

Пісня – це душа народу, його серце і крила. Вона пахне весняними дощами, льоном, запашними чорнобривцями, материнськими теплими долонями.

Довгоочікуване, традиційне свято української пісні відбулося в НВК №3 23 березня 2018р. Усі класи обрали найулюбленіші пісні для інсценування, прив’язали до презентацій обряди і звичаї українського народу, дістали з бабусиних скриньок рушники, яскраві хустки, вишиванки, домоткані доріжки, предмети побуту.

Щоб підготувати номери, учні перетворилися на справжніх акторів та режисерів. До участі долучилися батьки - справжні друзі і наставники школи.

Завдяки цим зусиллям свято пройшло на високому рівні. Класи продемонстрував неабияку виконавську майстерність. Постановки вражали душевністю, добротою і людяністю. А учня-актори підкорили артистизмом і гумором.

Але конкурс є конкурс. Серед молодших учнів (1-5 кл) перемогу здобули «артисти» 1 класу. У старшій віковій категорії (6-9 кл) – учні 7 класу.

Ніхто з присутніх не залишився байдужим.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page