top of page

100-річчя товариства Червоного Хреста та Червоного Півмісяця

Не говори про доброту,

Коли ти нею сам не сяєш,

Коли у радощах витаєш,

Забувши про чужу біду

Так розпочала свій виступ агітбригада «Пульс» Добропільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..№3 –ДНЗ» та присвятила його 100-річчу товариства Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Ця організація є учасником Міжнародного руху волонтерів. ЇЇ об’єднує 183 національні товариства.

Український Червоний Хрест почав свою діяльність 1918 року в Києві. Сьогодні в її лавах майже 6,5 мільйонів активістів і прихильників.

«Якщо жити – то здоровими, якщо бути – то кращими!» - девіз виступу пролунав оптимістично і підкреслив прагнення кожного учасника до гуманістичного суспільства, в якому шанується милосердя, взаємодопомога, добро та безкорисливість.

Діти щиро привітали працівників міського товариства ЧХ, волонтерів, патронажних медичних сестер, інструкторів зі 100-річним ювілеєм існування організації та високою оцінкою діяльності його голови ПАВЛЕНКО Ірини Іванівни, яка нагороджена «Почесною відзнакою» - найвищою нагородою в системі товариства Червоного Хреста України. За рік Ірина Іванівна підготувала 336 інструкторів, які можуть надати долікарську допомогу постраждалим. Ми пишаємося своєю співпрацею та посильним внеском: проводимо благодійні акції, ярмарки, екологічні походи, розповсюджуємо марки тощо.

Гей, волонтери, нумо до справи

Ваша потрібна опіка.

Хай милосердя в нашій державі

Стане престижним навіки

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page