top of page

В першім класі – урочистий «День прощання з Букварем»

У цей по-весняному теплий та сонячний день, 25 квітня, першокласники відзначили урочисту і хвилюючу подію у своєму житті – прощання з найпершим другом і помічником у навчанні – Букварем.

Саме з Букваря починається захоплюючий шлях у світ знань. Буквар став для учнів справжнім другом! Здається, тільки вчора прийшли маленькі першокласники до школи на перший дзвінок, а вже – закінчується навчальний рік. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником — Буквариком. До цього свята дітки дуже старанно готуються тому, що в залі за їх виступом спостерігають найвибагливіші спостерігачі: батьки, бабусі, дідусі, молодші братики та сестрички.

Першокласники показали, чому вони навчилися та представили веселу Абетку. Кожна дитина з радістю говорить про значення і цінність кожної букви. А скільки веселих пісень заспівали малюки! У гості до дітей завітали веселі казкові герої: головний герой свята,Буквар (Моськін Данило),Абетка (Тангірбєрганова Олена), Читанка (Фісак Анна),Помилка (Мельникова Катерина), Лінивиця (Гутник Тетяна). Активними учасниками свята стали і батьки, вони вправно та артистично інсценували мініатюри.

Заступник директора з НВР, Олена Миколаївна долучилася до привітань та наголосила, що книга – це кращий порадник і друг.

Наприкінці свята кожен першокласник одержав посвідчення за подалання першої сходинки важкого, але такого привабливого шляху до Країни Знань.

Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався!

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page