top of page

«Голодомор - трагедія українського народу»

23 листопада 2018 року в Добропільському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №3-ДНЗ» пройшли заходи присвячені 85- й річниці Голодомору в Україні.

Цей день для українського народу є досить пам’ятним та болючим, кожна з українських сімей в ті роки загубила хоча б одного члена родини. Лише уявити, що люди пережили за рік Голодомору, то вже стає моторошно. А як зменшилося населення України за цей період, лише тому що введення штучного голоду на нашій території була однією з примх Сталіна.

Тому на згадку про ті жахливі події, починаючи з 5- го по 10 –й класи в НВК пройшли виховні, тематичні уроки з історії, були представлені до перегляду документальні фільми зі спогадами тих громадян, які пережили ті події та залишилися живими, наймолодші учні намалювали малюнки зі своїм баченням тих подій, учні старшої школи провели тематичні години, де обговорювали політику до якої прибіг Сталін.

В підтримку міжнародної акції «Запалимо свічку пам’яті», вчителями, батьками та учнями НВК були запалені свічки та вшанована пам’ять жертв Голодомору.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page