top of page

Тиждень енергозбереження в НВК

Україна має значні природні ресурси та унікальне навколишнє середовище, але водночас є однією з найбільш екологічно забруднених країн регіону та однією з країн світу, де енергія використовується найменш ефективно.

До Міжнародного дня енергозбереження з 05 по 09 листопада в Добропільському НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. №3 - ДНЗ" пройшов Тиждень енергозбереження, який був насичений різноманітними заходами. Розпочався тиждень з інформаційної лінійки «Будеш уважним і бережливим, станеш багатим, веселим, щасливим». Діти створили малюнки, стіннівки та оформили виставку «Азбука енергозбереження».

Протягом тижня в 5-10 класах відбулися години спілкування «Енергозбереження в побуті» та «Збережи тепло своїх осель».

Під час Тижня школярі переглянули та обговорили відеоролик «Бережіть енергію! Не паліть гроші дарма» та мультфільм «Добре світло».

Старшокласники побували на уроці брейн - ринг «Економ і бережи».

Учні 9 класу провели анкетування «Енергозбереження вдома», за результатами якого: 50% осель, у яких проживають учні, мають змішані лампочки, 36% – енергоекономні та 14% – лампочки, які споживають багато електроенергії.

До проведення Тижня долучилася вся шкільна родина. Адже маленьке зусилля кожного рятує оточуюче середовище, рятує Землю, рятує всіх.



Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page