top of page

Запорука вирішення проблеми булінгу в освітньому просторі - співпраця вчителів, учнів, батьків.

Булінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас не просто знає, а в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві.

З метою попередження жорстокості серед молоді, профілактики злочинів та правопорушень на базі Добропільського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.№3-ДНЗ» пройшли тематичні заходи «Разом перемагаємо булінг».

Практичний психолог НВК Діденко В.О. провела тренінг з педагогічним колективом «Разом перемагаємо блінг».

На початку заходу педагоги детально ознайомилися з поняттям булінгу та його видами, прослухали легенду про метелика, життя якого залежало від рішення мудреця. Педагоги опрацювали ситуації булінгу, які трапляються в шкільному житті. Після перегляду відеороликів учасники заняття проговорили, як себе поводити у ситуації фізичного та психологічного булінгу. Протягом ситуативних занять педагоги ставили питання стосовно видів булінгу, обговорювали можливі шляхи виходу з критичних ситуацій, складали алгоритм вирішення ситуацій та пам’ятки «Як зберегти дітей від булінгу». Реакція учасників наприкінці заходу яскраво продемонструвала, що мета тренінгу досягнута: жоден учасник не залишився осторонь обговоренної теми, а під час хвилинки «питання – відповідь» активно та вірно відповідали на питання .

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page