top of page

Сила нескорених

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Свято встановлене 14 жовтня 2014р. указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

Так, в рамках національно-патріотичного виховання в Добропільському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. №3 – ДНЗ» було проведено ряд заходів до цього свята. У 8-9 класах пройшов історичний брейн – ринг «Де козак, там і слава!». В 1-11 пройшли уроки мужності «Сила нескорених».

Класні керівники провели виховні години «Наші відважні захисники», «Україна від козацьких часів до сьогодення».

Бібліотекар НВК ознайомила дітей з книгами про славні козацькі традиції, видатних представників козацької доби, які були представлені на виставці “Козацька слава України”. Після перегляду відео “Козацький дух непереможний” – байдужих не виявилося – адже мужність, звитяга, розум та героїзм козаків вражають.

Завершенням ряду заходів став флешмоб «Україна – єдина».

Колектив школи щиро вітає всіх захисників, які виборювали й продовжують виборювати право жити під мирним небом. Зичимо щирого здоров’я та злагоди в сім’ях.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page