top of page

Міський семінар вихователів групи продовженого дня

Місія нової української школи – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. «Співпраця вихователя з батьками: формуємо ключові компетентності дитини разом». Це та інші питання вирішували 21 грудня 2019 учасники міського семінару грипи продовженого дня, що проходив у Добропільському НВК «ЗОШ І-ІІІ т.№3 –ДНЗ»

Сучасне навчальне середовище – це середовище дослідження і створення нового, середовище інтегрованого навчання. Тому на семінарі обговорювались цікаві ідеї, нові стратегії та підходи до навчання, а також особливості роботи ГПД з батьками.

Господарі закладу щиро ділились напрацюваннями в педагогічній майстерні «Вчимося спілкуватися»; вихователь Швечикова Н.Ф. провела інтегроване заняття «Здоров’я – найдорожчий скарб людини, цікавий тренінг з елементами колажування та ігротерапії «Секрети гармонійного спілкування» пройшов під керівництвом практичного психолога НВК Діденко В.О. та педагога – організатора Єрьоменко І.О.. Також учасникам семінару бібліотекар закладу Бубликова Л.Л. продемонструвала як інтерактивна система може бути використана в начально - розивальних цілях: педагогів ознайомили з програмно-апаратним комплексом «Інтерактивна підлога».

Наприкінці зустрічі відбувся обмін враженнями та побажаннями щодо роботи на майбутнє.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page